Tuesday 18 October 2011

Студенти зустрілися з волонтером

Минулого тижня Руслана Гаврилків, викладач Болехівського лісотехнічного коледжу та за сумісництвом ландшафтний архітектор, організувала для студентів зустріч з волонтером Корпусу Миру США Джеймсом Ілейжером та сільським головою Лолина Іваном Дмитровичем Дацьо.
В атмосфері дружнього спілкування волонтер поділився  з учнями власним життєвим досвідом, адже також у свій час здобув лісотехнічну освіту. «Я чудово вас розумію, – каже Джим, – і спілкуючись з вами, згадую свої студентські роки. Навіть будівля коледжу дуже схожа на коледж в якому я навчався Америці. Я дуже люблю свою професію і радий, що зробив правильний вибір у житті».
Волонтер та сільський голова Лолина презентували студентам проект по створенню Лолинського парку. Вони розмовляли з учнями про те, які перспективи відкриває перед ними їхня професія та скільки чудових ідей молоді спеціалісти можуть втілити у життя.  Джим поділився зі студентами своїми ідеями щодо майбутніх проектів, які хотів би реалізувати у нашому регіоні, а також розповів про те, як студенти можуть долучатися до роботи, просто будучи волонтерами, щоб набувати додаткового досвіду.
Наприкінці зустрічі Джеймс та Роберта Ілейжери вручили Руслані Гаврилків особливу подяку від Корпусу Миру за значний вклад у розвиток волонтерства та за допомогу в реалізації Лолинського проекту. Руслана на волонтерських засадах створила ландшафтний дизайн паркової зони та допомагала протягом усього проектного періоду.  
                                                 Наталя Іванів, Благодійний фонд громади м. Долина






No comments:

Post a Comment