Monday 19 December 2011

Миколай завітав до музею

18 грудня у приміщенні музею «Бойківщина» відбулося свято  Миколая.  Близько 50 дітей з малозабезпечених сімей Долини та району  отримали можливість цікаво провести час у колі своїх однолітків та волонтерів. Діти писали листи до Миколая, розмальовували картинки, вчилися співати пісні  та особисто сказали Миколаєві, що вони хочуть отримати від нього в чарівну святкову ніч.

Ця подія об’єднала багато дітлахів та волонтерів, які радо погодилися провести час з дітьми, і подарувати їм своє тепло та турботу: Викладач Долинської ДШЕВ Роман Шумей та його син Олег (відомий сопілкар) , навчали дітей співу, Василь Самійлів  став для дітей Святим Миколаєм і допоміг вселити надію у дитячі серця та повірити у те, що чудеса бувають насправді, 10 учасників клубу англійської мови наглядали за дітьми та допомагали їм писати листи до Миколая і  робити розмальовки. Також до нас приєдналися волонтери Корпусу Миру Мері-Кетрін Харт, Філіп Вард, Анна Крейцер, Роберта та Джеймс Ілейжери.

Кожен отримав безліч приємних вражень, солодкі подарунки та фото на згадку. Це ще один доказ того, як просто зробити дітей щасливими і подарувати їм часточку радості.

Свято відбулося за підтримки Благодійного фонду громади м. Долина та начальника відділу молоді і спорту Володимира Ная.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто допоміг влаштувати цю особливу казку для дітей.
                                                                 

                            Наталія Іванів, Благодійний фонд громади м. Долина