Monday 18 March 2013

Проект «Соціальні перетворення»: ще один крок на шляху до успіху (Коломия)


В рамках реалізації проекту Самореалізація молоді через працевлаштування проведено тренінг для молодих осіб, які шукають  роботу. Координатором проекту є Коломийський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, партнерами працівники Коломийського міськрайонного центру зайнятості, відділ у справах молоді та спорту Коломийської міської ради, громадські організації та молодіжна рада, створена при міській раді.

Присутні в кількості 15 молодих осіб мали можливість ознайомитися з написанням резюме, навиками ведення розмови по телефону з роботодавцем, вмінням вести себе на співбесіді з роботодавцем, вмінням самостійно шукати роботу через Інтернет, оголошення в засобах масової інформації, знайомих, через центр зайнятості та інші джерела.

Перед присутніми виступили директор Коломийського міськрайонного центру зайнятості Мирослав Мальків та директор Коломийського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лілія Галамейко.

Тренінг пройшов змістовно та цікаво завдяки старанням тренера  Оксани Івасів та  Ірини Іванців спеціаліста 1 категорії відділу активної підтримки безробітних.

         На початку тренінгу присутні заповнили тест на готовність до  пошуку роботи та працевлаштування, в результаті виявилось, що майже ніхто до цього не готовий. Та в кінці тренінгу присутні зрозуміли  як саме потрібно діяти та поводитися, щоб знайти потрібну роботу.


* Фінансування на реалізацію проекту Коломийський міський центр соціальної служби для сім’ї дітей та молоді отримав від Благодійного фонду громади м. Долина в рамках проекту MATRA Посольства Королівства Нідерландів.


http://ntktv.ua/news/novyny_kolomyshcyny/kolomyys%60kyy_tsentr_sotsial%60nykh_sluzhb_vygrav_grant_video/  - відеосюжет








1 comment:

  1. Много интересного на сайте. Спасибо .

    ReplyDelete