Monday 4 July 2011

Miss Dolyna



25 серпня 2011 року в рамках святкування Дня міста Долина за ініціативи Благодійного фонду громади м. Долина відбудеться конкурс краси «Панночка Долинщини 2011».
Конкурс проводитиметься з метою виявлення обдарованої молоді району, розвитку її творчих здібностей, формування естетичних смаків, розвитку культури, краси, гармонії, знань про історію, культуру, традиції, звичаї та обряди рідного краю, вдосконалення особистостей, популяризацію творчих сил. Конкурс сприятиме формуванню в молоді гуманного світогляду, пропагуватиме моральні цінності та здоровий спосіб життя.

Для участі у конкурсі запрошуються дівчата у двох вікових категоріях: від 5 до 8 та від 14 до 17 років. Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні до 22 липня 2011 року (включно) детально ознайомитися з Положенням конкурсу, заповнити Анкету учасниці встановленого зразка* та надати якісні фотографії (у повний зріст і портретні) за адресою: м. Долина, вул. Чорновола, 2а, конференц-центр музею «Бойківщина». Кількість фотографій від 2 до 5 шт. (в електронному та друкованому вигляді).

Конкурс краси – це чудова школа для учасниць, яка розвиває в них навички самопрезентації, уміння красиво рухатись, тримати себе на сцені, спілкуватися з аудиторією, допомагає створити власний імідж.

Хочеш стати Першою Красунею нашого міста? Не барись! 
Тебе чекають!

Деталі за тел.: (066) 039-23-13 або (063) 144-12-35 (Оксана Сливчук) та на сторінці http://vk.com/pannochka_2011.

* Положення конкурсу та Анкету учасниці можна отримати в конференц-центрі музею «Бойківщина».


No comments:

Post a Comment