Tuesday 18 October 2011

Відновлений притулок для туристів під г. Кінь Грофецький

7-9 жовтня 2011 року відбулася акція по ремонту старої мисливської хатинки, що знаходиться в сідловині між горами Грофа та кінь Грофецький. Волонтери  замінили підлогу,  встановили нові вікна, пічку та лежаки,  добудували ганок,  зашалювали боковини та пофарбували дах.
Робота була не з легких, адже всі будматеріали та піч доводилося виносити на гору власноручно, долаючи стрімкі підйоми звивистих карпатських стежок. Проте волонтерський запал не згасає. Окрім роботи над відновленням притулку, волонтери потурбувалися і про чистоту навколишньої території. Вони знесли з гір 11 мішків сміття, частина з яких була зібрана під час минулої акції на полонині Плісце.
Також волонтери вирішили не витрачати грантові кошти, які були призначені на реалізацію цієї акції і пожертвували Фундації «Карпатські Стежки»  4500 гривень, що дає можливість організувати ще один схожий захід.
Акція відбулася за підтримки Фундації «Карпатські Стежки» спільно з Благодійним фондом громади м. Долина, а саме волонтера Корпусу Миру США Джеймса Ілейжера, Фундації «Rufford» (Лондон), Посольства США, Посольства Королівства Нідерландів в Україні. До акції також долучились волонтери з Долини, Калуша, Стрия, Івано-Франківська та Львова – загалом понад 20 чоловік.

Ми сподіваємося на вашу активність та участь у наступних проектах і завжди раді вітати нових волонтерів.

                                                   Наталія Іванів, Благодійний фонд громади м. Долина






No comments:

Post a Comment