Tuesday 6 September 2011

Перший фандрейзинг у художній школі



4 вересня у приміщенні Долинської дитячої  художньої школи відбувся вечір благодійного збору коштів. Надзвичайне відчуття творчої атмосфери у поєднанні з приємним спілкуванням та звуками класичної музики у виконанні струнного квартету «Баркарола».

Захід розпочався о 16.00 годині. Гості мали вдосталь часу для світських бесід і чудову можливість оглянути безліч творів мистецтва, якими оздоблена художня школа та поспостерігати за учнями, які протягом вечора малювали, створюючи свої шедеври. Також на гостей чекала цікава розважальна програма, розіграш лотереї та тихий аукціон, де були виставлені на продаж дитячі роботи учасників літнього мистецького табору.

З привітальним словом виступили міський голова Володимир Гаразд, директор художньої школи Олег Лаврів, та волонтер Корпусу Миру США Роберта Ілейжер. Вони поділились своїми враженнями про співпрацю та побажаннями на майбутнє. 
  
Наприкінці вечора відбувся розіграш лотереї.  Кожен, хто придбав лотерейні квитки, мав можливість виграти одну з трьох картин  відомих художників Йосипа Ужели, Михайла Гошовського та Олега Лавріва. Вони безкоштовно надали свої роботи для розіграшу, щоб вилучити кошти на підтримку школи. Всього за вечір вдалося зібрати 3180 гривень.

Благодійний вечір збору коштів відбувся за підтримки Долинської дитячої художньої школи, волонтера Корпусу Миру США Роберти Ілейжер та Благодійного фонду громади м. Долина.

                                                    Наталія Іванів, Благодійний фонд громади м. Долина

No comments:

Post a Comment